Ga direct naar de inhoud.

Kennispartners

Admincontrol

Admincontrol biedt webgebaseerde oplossingen voor een veilige, efficiënte informatievoorziening binnen bestuurlijke en toezichthouden processen en due dilligence.

Meer informatie »

NIBC

NIBC Mezzanine & Equity Partners ondersteunt het Nederlandse bedrijven met risicokapitaal om (internationale) groei of een buy-out te realiseren. Wij werken samen met succesvolle en volwassen bedrijven met een sterk management team en spelen in op de groeiende vraag naar alternatieve financieringsmogelijkheden.

Meer informatie »

TIC Finance & Advisory Services

TIC Finance & Advisory Services (TIC FAS) ondersteunt haar klanten tijdens transacties. Of het nu gaat om een overname, de verkoop van een bedrijf, de mogelijke acquisitie van een bedrijf, een management buy-out of buy-in, een (her)financiering of wellicht het doorlichten van een bedrijfsonderdeel, TIC FAS heeft ruime ervaring op het gebied van transacties.

Meer informatie »

Van Benthem & Keulen

Van Benthem & Keulen is het toegankelijke topkantoor met 80 juridische professionals in advocatuur en notariaat. Wij zijn een ambitieus full-service kantoor en richten ons op grote en middelgrote ondernemingen en instellingen. 

Meer informatie »

MKB Fonds

MKB Fonds houdt zich bezig met het investeren en participeren in Nederlandse MKB-bedrijven. MKB Fonds investeert in degelijke en volwassen (familie)bedrijven in het Nederlandse MKB. MKB Fonds richt zich met name op investeringen bedoeld voor bedrijfsopvolging, waarbij de voorkeur uit gaat naar (familie)bedrijven actief in defensieve sectoren.

Meer informatie »

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland stimuleert ondernemers bij duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Met subsidies, het vinden van partners, kennis en het voldoen aan wet en regelgeving. De RVO is onderdeel van het minsterie van Economische Zaken. De organisatie bestaat sinds 2014 en is ontstaan uit een fusie van AgentschapNL en Dienst Regelingen. 

Meer informatie »

Nederlands Instituut Registor Valuators

Het NIRV is de beroepsvereniging voor Register Valuators in Nederland. Een Register Valuator of RV is een financieel deskundige die gespecialiseerd is in de bepaling van de waarde van een onderneming. Hoewel het waarderen van bedrijven een relatief nieuw vakgebied is, wordt het steeds vanzelfsprekender om in verschillende situaties een RV in te schakelen. 

Meer informatie »

Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht

De Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB) is een vereniging van specialisten op het gebied van bedrijfsovernames. Wij zijn een professionele beroepsorganisatie die zich ten doel stelt om de kwaliteit van de advisering door onze leden op het gebied van bedrijfsoverdracht te bevorderen en te waarborgen. 

Meer informatie »

LegalDutch

LegalDutch is het grootste juridische inkoopplatform van Nederland. Door online matching brengen we bedrijven en advocaten nu dagelijks via ons platform naadloos bij elkaar. Dat maakt LegalDutch tot een dankbare missie. Want niets is zo mooi én krachtig als de perfecte match, waarbij de juiste mensen elkaar op het juiste moment vinden. 


Meer informatie »

Dealsuite

Dealsuite is een (internationaal) besloten en beveiligd matchingsplatform voor fusies & overnames. Via Dealsuite kunnen fusie & overname adviseurs, accountants en participatiemaatschappijen verkoopprofielen en zoekopdrachten met elkaar delen en daarmee snel en efficiënt relevante dealflow creëren. 

Meer informatie »

Dutch Corporate Finance Association

De Dutch Corporate Finance Association (DCFA) is een landelijke vereniging voor financiële professionals. De DCFA is met circa 200 individuele leden de grootste vereniging op haar gebied en stelt zich ten doel kennis te delen en een netwerk te creëren voor managers en ondernemers uit de zakelijke financiële sector, met corporate finance en fusies & overnames als specialisme.

Meer informatie »