Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Duncan Eduard Overnameadviseur van het Jaar

Duncan Eduard van IRIS Corporate Finance is gisteren door zijn collega’s uitgeroepen tot Overnameadviseur van het Jaar. Guido Rooijackers van Sman Business Value werd gekozen tot Business Valuator van het Jaar.

Lees meer »

Ondernemer verkoopt steeds jonger

De gemiddelde leeftijd waarop ondernemers hun bedrijf verkopen is de afgelopen tien jaar significant gedaald. De meest voorkomende leeftijd van verkopende ondernemers ligt momenteel op 55 jaar. In 2005 was dat nog 60 jaar.

Dit is een van de uitkomsten van de Brookz Overname Barometer, het periodieke onderzoek van overnameplatform Brookz, naar cijfers en trends in de overnamemarkt. Het onderzoek vond plaats onder 128 fusie- & overname-advieskantoren (ca. 500 adviseurs) die samen meer dan 80 procent van de MKB-overnamemarkt vertegenwoordigen (bedrijven met een omzet tussen de 1 tot 30 miljoen euro).

Lees meer »

Overnamemarkt op stoom

Meer transacties, een grotere orderportefeuille en een positieve outlook voor de rest van 2015. Dat zijn de belangrijkste uitkomsten van de Brookz Overname Barometer, het periodieke onderzoek van overnameplatform Brookz, naar cijfers en trends in de overnamemarkt.

Het onderzoek vond plaats onder 122 fusie- & overname advieskantoren (460 adviseurs) die samen meer dan 75 procent van de MKB-overnamemarkt vertegenwoordigen (bedrijven met een omzet tussen de 0,5 tot 25 miljoen euro).

 

Lees meer »