Ga direct naar de inhoud.

Duncan Eduard Overnameadviseur van het Jaar

foto Duncan Eduard Overnameadviseur van het Jaar

Duncan Eduard van IRIS Corporate Finance is gisteren door zijn collega’s uitgeroepen tot Overnameadviseur van het Jaar. Guido Rooijackers van Sman Business Value werd gekozen tot Business Valuator van het Jaar.

De F&O Awards werden gisteren in een bomvol Hotel Houten uitgereikt door Peter Rikhof, hoofdredacteur van overnameplatform Brookz. Bij de beoordeling van de individuele prijzen is gekeken naar het aantal en de complexiteit van de transacties, de zichtbaarheid van de adviseur in de markt en zijn bijdrages aan het vak.

Aan de verkiezing werd door ruim 1.200 fusie- en overnameadviseurs deelgenomen. Paul de Blok van RSM Nederland en Ad Strijbosch van De Overname Adviseur kregen een Lifetime Achievement als erkenning voor hun buitengewone inzet en bijdrage aan het fusie- en overnamevak.

Zeer ambitieus
Volgens Rikhof is Eduard een terechte winnaar. ‘Duncan is al twintig jaar actief in het vak en timmert sinds 2009 zeer ambitieus aan de weg met zijn eigen fusie & overnamekantoor. Dit jaar was IRIS Corporate Finance betrokken bij tien mooie verkooptransacties en is daarmee een niet meer weg te denken speler in de Nederlandse middenmarkt geworden.’

Over de F&O Awards
De Fusie & Overname Awards is een jaarlijkse prijsuitreiking die wordt georganiseerd door Brookz, platform voor bedrijfsovername. De prijs is de uitkomst van een gesloten verkiezing onder ruim 1.200 fusie & overnameadviseurs en is een erkenning voor een gecombineerde prestatie: dealmaking, zichtbaarheid in de markt en bijdrages aan het vak.

 

« terug