Pieter Christiaan van Prooijen

Pieter Christiaan heeft  naast zijn universitaire studie bedrijfseconomie de postdoctorale studies  Forensische Accountancy van NIVRA/Nyenrode en de Universiteit Leiden en Business Valuation aan de RSM Erasmus  Universiteit afgerond. Pieter Christiaan is ingeschreven als Register Valuator bij het NIRV en als waarderingsdeskundige en financieringsspecialist bij het Landelijk Register Gerechtelijk Deskundigen (LRGD).

Wapenfeiten

a. Bieden van ondersteuning en rapportages aan meer dan 600 ondernemingen in het kader vanschade controle berekeningen Uniform Herstelkader Rentederivaten.
b. Bieden van ondersteuning bij verscheidene rechtbank en Ondernemingskamerprocedures en echtscheidingsprocedures/mediation trajecten.
c. Waarderingsopinie voor een omvangrijke (##miljard) internationale arbitrageprocedure.
d. Verstrekken van de cursus “Onderhandelen bij Financiële Herstructureringen” tezamen met Johan Jol (ABN AMRO) voor juristen via Centrum Post Academisch Onderwijs (CPO) en Juridische Academie.
e. Verstrekken van opleiding dag “Uniform Herstelkader Rentederivaten” tezamen met Maartje van der Beek (Bais Legal) voor juristen en accountants.
f. Verstrekken van de cursus “Waarderen bij geschillen” voor juristen bij Centrum Post Academisch Onderwijs (CPO).
g. Verstrekken van de cursus “Waarderen bij echtscheidingen” tezamen met Tom van Baaren aan juristen via Juridische Academie.
h. Deelnemen aan de stuurgroep “Wet Homologatie Onderhands Akkoord” van het NIRV.

 

Deel via:

Terug naar overzicht