Patrick Wijffelman

Patrick Wijffelman  startte vorig jaar als partner bij Wingman Business Valuation. Bij Wingman richt hij zich, samen met mede partners Jaap Bouman en Michiel Nagelhout, op het uitbouwen van de waarderingspraktijk. Als onafhankelijk waarderingsbureau waardeert Wingman ondernemingen.  Verder bepaalt Wingman de omvang van economische schade bij geschillen, voert audit gerelateerde waarderingen uit, ondersteunt  bij de implementatie en beheer van werknemersparticipaties en voert fairness opinions uit.

Wapenfeiten afgelopen jaar
- Als financieel deskundige ondersteunde Patrick afgelopen jaar een gemeente bij een langlopend economisch schadevraagstuk.
- Hielp een inkooporganisatie bij het bepalen van duurschade door contractbreuk.
- Was partijdeskundige voor een IT-beheerder bij een schadeclaim naar aanleiding van een verkoop
- Hielp een vooraanstaande blue collar uitzendorganisatie bij de uitkoop van een aandeelhouder.
- Patrick voerde fiscale waarderingen uit voor een IT dienstverlener actief op het gebied van het beheren van productdata, een teakplantage in Brazilië
- Adviseerde bij de implementatie van een  management incentive plan voor een UK-investment office.
- Ten behoeve van de jaarrekeningen waren er de impairments en PPA’s waaronder de waardering van de financieringsmaatschappij van Japanse autofabrikant.
- Ook hielp hij bij structureringsvraagstukken binnen de recycling- en auto-industrie.

Overige activiteiten
- Patrick is afgelopen jaar uitgenodigd als gastpreker voor het opleidingsprogramma van de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen (NVP).

Deel via:

Terug naar overzicht