Winnaars F&O Awards 2018

In een afgeladen Hotel Houten zijn gisteren de winnaars bekend gemaakt van de Fusie & Overname Award 2018.

Hans Minnaar van Florijnz Corporate Finance werd door collega’s, klanten en relaties uitgeroepen tot Overnameadviseur van het Jaar. BDO M&A, AenF Partners en Olde Hartman Advies wonnen de felbegeerde titel Overnamekantoor van het Jaar in respectievelijk de categorieën large, medium en small. Daarnaast werd Chris Denneboom (ValuePro) voor de tweede keer Business Valuator van het Jaar en won Els in ’t Veld (MA Law) de award voor beste Overnameadvocaat van het Jaar.

Hans Minnaar, Florijnz Corporate Finance (Overnameadviseur van het Jaar)FO-Award-Hans-Minnaar

 

Chris Denneboom, ValuePro (Business Valuator van het Jaar)FO-Award-Chris-Denneboom

 

Els in 't Veld, MA Law (Overnameadvocaat van het Jaar)

 

BDO M&A (Advieskantoor van het Jaar, categorie Large)FO-Award-BDO-MA

 

AenF Partners (Advieskantoor van het Jaar, categorie medium)FO-Award-Aenf-Partners

 

 Olde Hartman Advies (Advieskantoor van het Jaar, categorie small)FO-Award-Richard-Olde-Hartman

 

Ruim 4.500 stemmen
De F&O Awards werden gisteren in een bomvol Hotel Houten uitgereikt door Peter Rikhof van overnameplatform Brookz. Bij de beoordeling van de individuele prijzen is gekeken naar het aantal en de complexiteit van de transacties, de zichtbaarheid van de adviseur in de markt en zijn bijdrages aan het vak. Daarnaast konden dit jaar voor het eerst ook klanten en relaties hun stem uitbrengen op hun favoriete adviseur en advieskantoor. Aan de verkiezing werd door ruim 1.200 fusie- en overnameadviseurs deelgenomen en er werden in totaal meer dan 4.500 stemmen uitgebracht. 

Gerespecteerde verkiezing
Volgens Peter Rikhof van Brookz krijgen de F&O Awards steeds meer draagvlak en erkenning in de MKB overnamemarkt. ‘Wat drie jaar geleden begon als een initiatief om de adviseurs en advieskantoren in de overnamemarkt meer bekendheid te geven, is inmiddels uitgegroeid tot een gerespecteerde verkiezing die iedereen graag wil winnen. Volgend jaar gaan we ook nog de categorie “Overnamefinancier van het Jaar” toevoegen en daarmee zijn alle disciplines die betrokken zijn bij een overnametransactie vertegenwoordigd.’

F&O Awards
De Fusie & Overname Awards is een jaarlijkse prijsuitreiking die wordt georganiseerd door Brookz, platform voor bedrijfsovername. De prijs is de uitkomst van een gesloten verkiezing onder ruim 1.200 fusie & overnameadviseurs in combinatie met endorsement votes van klanten en relaties. De F&O Awards zijn een erkenning voor een gecombineerde prestatie: dealmaking, zichtbaarheid in de markt en bijdrages aan het vak.