Winnaars F&O Awards 2019


In een afgeladen Hotel Houten zijn op 4 december de winnaars bekend gemaakt van de Fusie & Overname Awards 2019.

Alexander den Boer van Van Oers Corporate Finance werd door collega’s, klanten en relaties uitgeroepen tot Overnameadviseur van het Jaar. Marktlink, Crossminds en MKB Advies Partners wonnen de felbegeerde titel Overnamekantoor van het Jaar in respectievelijk de categorieën large, medium en small. Daarnaast werd René van Bruggen (RSM Evaluent) Business Valuator van het Jaar en won Tom Van Dijk (DVAN Advocaten) de award voor beste Overnameadvocaat van het Jaar.

Alexander den Boer, Van Oers Corporate Finance (Overnameadviseur van het Jaar)


René van Bruggen, RSM Evaluent (Business Valuator van het Jaar)Tom van Dijk, DVAN Advocaten (Overnameadvocaat van het Jaar)Marktlink (Overnamekantoor van het Jaar, categorie Large)Crossminds (Overnamekantoor van het Jaar, categorie Medium)MKB Advies Partners (Overnamekantoor van het Jaar, categorie Small)Ruim 10.000 stemmen
De F&O Awards werden op 4 december in een bomvol Hotel Houten uitgereikt door Peter Rikhof van overnameplatform Brookz. Bij de beoordeling van de individuele prijzen is gekeken naar het aantal en de complexiteit van de transacties, de zichtbaarheid van de adviseur in de markt en zijn bijdrages aan het vak. Daarnaast konden dit jaar voor het eerst ook klanten en relaties hun stem uitbrengen op hun favoriete adviseur en advieskantoor. Aan de verkiezing werd door ruim 1.200 fusie- en overnameadviseurs deelgenomen en er werden in totaal meer dan 10.000 stemmen uitgebracht. 

Gerespecteerde verkiezing
Volgens Peter Rikhof van Brookz krijgen de F&O Awards steeds meer draagvlak en erkenning in de MKB overnamemarkt. ‘Wat vier jaar geleden begon als een initiatief om de adviseurs en advieskantoren in de overnamemarkt meer bekendheid te geven, is inmiddels uitgegroeid tot een gerespecteerde verkiezing die iedereen graag wil winnen. Volgend jaar gaan we ook nog de categorie “Overnamefinancier van het Jaar” toevoegen en daarmee zijn alle disciplines die betrokken zijn bij een overnametransactie vertegenwoordigd.’

F&O Awards
De Fusie & Overname Awards is een jaarlijkse prijsuitreiking die wordt georganiseerd door Brookz, platform voor bedrijfsovername. De prijs is de uitkomst van een gesloten verkiezing onder ruim 1.200 fusie & overnameadviseurs in combinatie met endorsement votes van klanten en relaties. De F&O Awards zijn een erkenning voor een gecombineerde prestatie: dealmaking, zichtbaarheid in de markt en bijdrages aan het vak.