Duncan Eduard

Duncan is als fusie en overname adviseur al meer dan 15 jaar actief in de markt. Hij is betrokken geweest bij meer dan 100 overname transacties in alle soorten en maten en heeft een achtergrond bij BDO alsmede bij Rabobank.

Wapenfeiten

  1. De verkoop van Santon aan de beursgenoteerde Engelse onderneming discoverIE. Een mooie deal in een interessante nichemarkt (marktleider voor switchgear voor o.a. solar industrie). Transactiewaarde in de range van € 35M - € 50M.
  1. Verkoop van WIS software aan het Engelse ParentPay. Beide zijn deze ondernemingen actief in de markt voor communicatie en payment services voor scholen waarbij IWS een marktaandeel van ca 50% heeft bij middelbare scholen. De transactiewaarde lag in de range van € 15M - € 25M.
  1. Aankoop van H. van Meekeren B.V. door SOLID B.V. Transactie in bouwsector: aankoop van een toeleverancier van leidende speler in Noord-Nederland verhuur van rijplaten en schotten. AEGON als verstrekker van forse junior debt waardoor de transactie zonder PE heeft kunnen draaien. Transactie waarde in de range van van circa € 25M - € 35M.
  1. verkoop van het bekende Nederlandse outdoor merk Nomad

  2. verkoop van GN Industriebanden aan het Canadese Camso Inc.

  3. verkoop van Staffing Management Services aan Headfisrt Source Group.

Overige bijzonderheden

- Duncan heeft in totaal meer dan 10 deals geclosed het laatste jaar
- IRIS CF onder zijn leiding uitgegroeid naar een team van 10 professionals dat gehuisvest is in een gloednieuw kantoorpand.
- De portefeuille voor 2019 is buitengewoon te noemen.  
- Er zijn regelmatig lezingen gegeven voor ondernemers, accountants en bankiers in het kader van educatie en kennisdeling.

IRIS CF heeft zich onder de verantwoordelijkheid van Duncan door ontwikkeld tot een vooraanstaand M&A kantoor met een onderscheidende aanpak en een focus op de Nederlandse Midmarket.

Deel via:

Terug naar overzicht