Joost Coopmans

Joost Coopmans is onder meer verantwoordelijk voor de M&A – Corporate Finance advisering van BDO in Zuid-Nederland (Noord-Brabant en Limburg) vanuit het BDO kantoor in Eindhoven. Eerdere werkervaring heeft hij opgedaan bij ABN AMRO Bank (onder meer in marketing, corporate banking, M&A-Advisory en in diverse directiefuncties) en bij Rabobank International (directie corporate banking, leveraged finance) alvorens begin 2015 bij BDO M&A in dienst te treden.
Joost heeft veel (internationale) transactie - ervaring in het corporate midden- en grootbedrijf en met familiebedrijven in veel verschillende sectoren: o.a. in industrie, handel, tech.

Wapenfeiten

Ten aanzien van disclosed deals (dat ze openbaar gemaakt mogen worden geldt helaas niet voor alle deals die gedaan zijn) heb ik in de aangestipte periode de volgende gedaan:

  1. Verkoop van Remark Groep (Personal Care) aan Damier Group (Belgisch PE) (december 2017)
  2. Verkoop van Noordhoek Autogroep (Seat, SKODA) vestigingen Tilburg en Waalwijk aan Van Mossel Automotive Groep (januari 2018)
  3. Verkoop van Noordhoek Autogroep (Seat, SKODA) vestigingen Den Bosch en Oss aan Van den Udenhout (januari 2018)

2 en 3 tesamen zijn genomineerd als Small Cap Deal van het jaar 2018 bij M&A Community.

Publicaties

  • Blog op BDO.nl en LinkedIn: Wat u moet weten bij een (internationale) bedrijfsovername? Beantwoord de zes kernvragen!
  • Blog op BDO.nl en LinkedIn: Bedrijfswaardering onderschat als (start-)middel om deze waarde te vergroten

Presentaties

  • Bedrijfswaardering en valuemanagement, voor Young-DCFA (relatief jonge / nieuwe medewerkers van DCFA-leden) (23-1-2018)
  • Vendor Preparation Assistance, voor BDO Accountants en Fiscalisten (28-2-2018)
  • Bedrijfswaardering en valuemanagement, voor regionale Finance Circle (bijeenkomsten oa voor PE-educatie van RA’s en RC’s) (5-4-2018)

 

 

Deel via:

Terug naar overzicht