Waldo Zuiderveld

Waldo Zuiderveld studeerde Sociologie aan de Rijksuniversiteit Groningen en Bedrijfskunde aan de Business Universiteit Nyenrode (richting Financieel Management). Vanaf 2005 treedt hij in dienst bij een landelijk opererend advieskantoor voor fusies & overnames. Parallel hieraan heeft hij Business Valuation aan de RSM Erasmus Universiteit succesvol afgerond en is hij ingeschreven bij Stichting Waarderingsonderzoek ten behoeve van Bedrijf en Onderneming (SWBO).

Begin 2012 startte Waldo Zuiderveld, gezamenlijk met Bas Brusche, bij Factor Bedrijfsovernames: een kleinere organisatie met een grotere uitdaging. De afgelopen jaren is Waldo als respectievelijk adviseur en projectleider betrokken geweest bij meer dan 60 koop- en verkooptransacties in de meest uiteenlopende branches.

Wapenfeiten

1.  Gehele aankooptraject begeleid van Sanderman Cleaning Group B.V. (www.sandermangroup.com) te Hengelo voor Harcotom (ww.harcotom.nl) te Purmerend.
2.  Gehele verkooptraject begeleid van Dutch Pack International B.V. (www.dutchpack.eu) te Utrecht aan Bark verpakkingen B.V. (www.bark-verpakkingen.com) te Eerbeek.
3.  De gehele aankoop begeleid van WD Products B.V. (www.tomatenhaken.nl) voor de heer Gerhard Gilbers (mede-eigenaar van Waterkracht, www.waterkracht.nl).
4.  De gehele verkoop c.q. pre-exit begeleid van Working Spirit B.V. (www.workingspirit.nl)  te Deventer aan Antea (www.antea.nl) te Den Haag.
5.  De verkoop c.q. pre-exit begeleid van @Valley B.V. (www.atvalley.nl) te Den Haag aan de Solimas Groep www.solimas.nl).

Deel via:

Terug naar overzicht