Stephan de Groot

Stephan is zijn carrière gestart als AA-accountant binnen de samenstel en adviespraktijk van Alfa. Na 10 jaar actief te zijn geweest in deze rol waarin hij zijn adviserende rol combineerde met partijadviseur bij- aan en verkooptrajecten heeft Stephan in maart 2020 besloten om de volledige overstap gemaakt naar de overnamepraktijk van Alfa Consultants. In deze rol heeft hij ondanks zijn relatief jonge leeftijd inmiddels veel ervaring opgedaan als projectleider bij aan- en verkooptrajecten. In het afgelopen jaar is hij betrokken geweest bij diverse aansprekende transacties die zowel binnen het netwerk van accountantsorganisatie Alfa als daarbuiten zijn afgerond. De nominatie is voor Stephan extra bijzonder omdat deze in dezelfde week plaatsvond als de geboorte van zijn 2e dochter.

Deals waarbij Stephan in het afgelopen jaar bij betrokken was:

  • Verkoop van Kinderopvang Snoopy aan Floreokids;
  • Verkoop van producent van voedingssupplementen Bio-Cure aan Auxilium Capital;
  • Verkoop van Rodenburg ICT aan IT onderneming Promax;
  • Participatie van detacheerder Agium in ANG Public Finance;
  • Due Dilligence in het kader van de overname van maakbedrijf Bies door Verenigd Ondernemers Fonds;
  • Aankoop van uitzendorganisatie T&S door Solutions;
  • Diverse due dilligence-onderzoeken, medewerkersparticipaties, MBI-trajecten en aan- en verkooptrajecten die niet zijn gepubliceerd en/of op korte termijn worden afgerond.

Daarnaast heeft Stephan in het afgelopen jaar een online seminar mogen verzorgen voor leden van branchevereniging Bovag en is hij verschenen in een interview met Verenigd Ondernemers Fonds in het magazine Mens in Bedrijf. Ook heeft hij met succes de RAB-opleiding afgerond.

Deel via:

Terug naar overzicht