Ernest Loor

Ernest Loor

Ernest adviseert over contracten, fusies, overnames en (inter)nationale transacties, management buy-outs, reorganisaties, herstructureringen en joint ventures, kortom alles waar een ondernemer mee te maken kan krijgen. Ernest werkt snel en effectief, is pragmatisch en resultaatgericht.Ernest heeft in 2016 de postdoctorale specialisatie opleiding Fusies & Overnames afgerond.

Transacties waarbij Ernest het afgelopen jaar betrokken was:
- Cross-border: het Franse Triangle bijgestaan bij de acquisitie van Techvisie uit Deventer. 
- Beursfonds bijgestaan bij de acquisitie van een MKB-bedrijf in het kader van de buy and build strategie. 
- Regionaal investeringsfonds bijgestaan bij de acquisitie van een platform onderneming voor hun tweede fonds ten behoeve van de buy and build strategie. 
- Meerdere oprichters/eigenaren van MKB-bedrijven bijgestaan bij de verkoop van hun onderneming aan strategische kopers. 
- Meerdere oprichters/eigenaren van MKB-ondernemingen bijgestaan bij de verkoop van de onderneming aan een private equity partij middels een LBO (Leveraged Buy Out) transactiestructuur, waarbij de betreffende oprichters/eigenaren met een herinvestering verbonden blijven aan de onderneming.
- Zowel kopers als verkopers bijgestaan bij activa-/passiva transacties, bijvoorbeeld de verkoop van een assurantiekantoor. 

Overige wapenfeiten in de afgelopen periode:
- Vaste columnist voor het regionale Business Magazine Driesteden-Noord Veluwe
_ Tevens treedt ik als (gast) docent op voor accountants en (senior) fiscalisten op het gebied van ondernemingsrecht. 
- Vorige week heb ik in New York aan het New York Institute of Finance een M&A-opleiding gevolgd en het examen met succes afgelegd (een foto als bewijs is ook bijgevoegd).

Ernest Loor

Terug naar overzicht