Els in 't Veld

Els is oprichter van MA law, een Nederlands M&A/corporate boutique advocatenkantoor voor ondernemers, investeerders en familiebedrijven in het MKB. Els is als overnameadvocaat betrokken geweest bij meer dan 100 nationale en internationale M&A transacties in alle soorten en maten. Ze heeft een achtergrond als bedrijfsjurist bij een van de grootste accountancy- en advieskantoren, waar de basis is gelegd voor multidisciplinaire samenwerking met andere (overname)adviseurs. Daarna is Els verbonden geweest aan een middelgroot advocatenkantoor waar zij verantwoordelijk was voor de groei en professionalisering van de M&A en corporate praktijk.

Wapenfeiten

  • Diverse acquisities van kinderopvangonderneming door Partou, de grootste kinderopvangorganisatie in Nederland.
  • Verkoop van VoucherVandaag, een actie-/aanbiedingenwebsite voor consumentenproducten, aan Nederlandse MKB Participatiemaatschappij.
  • Fusie van familiebedrijf BVB Substrates met het Finse Kekkilä tot de meest toonaangevende en veelzijdige Europese substratenproducent met een omzet van 240 miljoen.
  • Verkoop van Frontline, dat zich richt op het ontwerp, de implementatie en het beheer van contact center oplossingen met partners zoals Genesys en Verint, waardoor de onderneming grotendeels in handen is gekomen van werknemers en directie.
  • Verkoop door investeerder van het resterend belang in Boix Europe, leverancier en installateur van dozenopzetmachines ten behoeve van onder meer de agri & food markt. 
  • Verkoop aan Conclusion van Furore Informatica, IT-specialist met 25 jaar ervaring in de gezondheidszorg en de wetenschappelijke wereld en behorend tot de top van het zorgdomein wat betreft de ondersteuning van ziekenhuizen bij de implementatie van elektronische patiëntendossiers. 
  • Verkoop van een minderheidsbelang aan het Franse Group Atlantic in Orcon en Thercon, belangrijke speler in ventilatiesystemen voor woning- en utiliteitsbouw resp. exclusief distributeur van Fujitsu General in de airconditioning- en warmtepompenbranche. 

Publieke optredens
Els verzorgt regelmatig seminars over verschillende M&A gerelateerde onderwerpen in het kader van educatie en kennisdeling, waaronder namens de DCFA op het Fusie en Overname Jaarcongres en (intervisie)bijeenkomsten bij overname (advies)kantoren

Andere bijzonderheden
Na 13 jaar verbonden te zijn geweest  aan een middelgroot advocatenkantoor, waar Els verantwoordelijk was voor de groei en professionalisering van de M&A en corporate praktijk, heeft Els ervoor gekozen een nieuwe weg in te slaan en heeft zij MA law opgericht: kleiner van opzet, focus op M&A transacties en met ten minste dezelfde kwaliteit en pragmatiek die klanten van Els gewend zijn.

Deel via:

Terug naar overzicht