Evert Hoekstra

Evert Hoekstra is advocaat en partner bij CKH Advocaten. Hij zet zich inmiddels jarenlang met succes in voor kopende & verkopende ondernemers. Maar ook voor topsporters die een overstap maken naar een andere club en werkomgeving. Hij studeerde Nederlands Recht aan de Vrije Universiteit Amsterdam, waarna hij bij de Grotius Academie de specialisatieopleiding Vennootschaps- en Ondernemingsrecht heeft afgerond.

M&A-transacties waarbij Evert in de afgelopen periode betrokken was:

Vanwege de vertrouwelijkheid ten opzichte van mijn cliënten kan en mag ik geen namen noemen. Ik kan wel aangegeven dat ik in die periode betrokken ben geweest bij overnames op het gebied van de biomedische industrie (1), de grafische industrie (3, waarvan 1 grensoverschrijdend), de marketingbranche (2), bouwbranche (2), retail-branche (2) en de foodbranche (1).

Nevenactiviteiten ten behoeve van het vak en de zichtbaarheid in de markt (publiek optredens, etc.):

Ik vervul een aantal commissariaten en bestuursfuncties, schrijf columns in diverse bladen en publiceer veel op LinkedIn en andere media. Fysieke publieke optredens zijn vanwege Corona zeer beperkt geweest.

Andere relevante bijzonderheden in deze periode:
Aan ons kantoor is tevens verbonden het merkenbureau Registreermijnmerk. Wij doen namelijk ook veel op het gebied van I.E. Met gepaste trots kan ik melden, dat dit merkenbureau steeds meer grote internationale partijen aan zich bindt (die het beheer van hun merkenportefeuille aan Registreermijnmerk uitbesteden), wat zonder meer z’n positieve weerslag heeft en zal gaan krijgen op de groei van onze M&A praktijk. In M&A draait het immers steeds meer om I.E.

 

Deel via:

Terug naar overzicht