Sebastiaan Vos

Sebastiaan is sinds 2000 advocaat. Sinds 2013 werkt hij voor JPR Advocaten en hij is partner. Hij is gespecialiseerd in het ondernemings- en insolventierecht en houdt zich onder meer bezig met fusies en overnames, financiering en aansprakelijkheid. 

Sebastiaan is als teamleider Mergers & Aqcuisitions bij JPR Advocaten afgelopen jaar betrokken (geweest) bij zo’n 25 transactiedossiers, zowel nationaal als internationaal., in ondernemingen uit verschillende branches, van zorg en consultancy tot de maak- en verpakkingsindustrie.    

In de lijst van reeds afgeronde dossiers staan bekende overnames als Industrial Packaging Support, Hospitality Group en Van Lente Systeemintegratie, waarbij Vos de verkopers bijstond met juridisch advies. Vaak begeleidde hij ondernemers bij een overname vanwege synergievoordelen of uit strategische overwegingen, maar ook bij uitkoop in verband met gerezen conflicten of verschil van inzicht.

Daarnaast was Vos dit jaar als partner van JPR vaak in Utrecht te vinden, waar hij de schouders eronder zette om de nieuwe vestiging mee op te starten. Eerder dit jaar deelde hij zijn kennis tijdens een lezing over garanties en vrijwaringen aan corporate finance adviseurs. Ook gaf hij samen met een collega een serie webinars over de invoering van de Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen.

Tot slot behandelde Vos als ondernemingsrecht specialist een aantal dossiers inzake garantieclaims. Door ook dat werk als advocaat te doen, weet je beter hoe transactiedocumentatie in de praktijk uitpakt. Dat geeft weer meerwaarde aan het werk als M&A adviseur in een koop- of verkooptraject.

Deel via:

Terug naar overzicht