Chris Denneboom

Chris Denneboom volgde eerst de opleidingen NIMA A en NIMA B, studeerde commerciële economie aan de Hogeschool voor Economische Studies in Amsterdam, volgde de opleiding tot Register adviseur bedrijfsopvolging aan de Hoge School Brabant, studeerde Business Valuation aan RSM/ Erasmus universiteit, volgde aan de Leyden School of Law and Economics de opleiding tot gerechtelijk deskundige en de opleiding Master in Business Valuation aan TIASNIMBAS businessschool/universiteit van Tilburg.

Na diverse sales en marketing functies te hebben bekleed houdt hij zich sinds 1996, vanuit verschillende invalshoeken bezig met bedrijfsovernames, het waarderen van ondernemingen en het financieren van ondernemingen. Eerder was hij partner en lid van het dagelijks bestuur bij een middelgroot accountantskantoor, zakenbankier, bedrijfsadviseur, productmanager en regiomanager.

Daarnaast is Chris kerndocent van de opleiding Bedrijfswaardering en transactiebegeleiding bedrijfsovernames in het MKB van MFAS, is hij als docent verbonden aan De Juridische Academie en geeft hij regelmatig “in house” cursussen en lezingen op het gebied van ondernemingswaardering. Tenslotte is hij bestuurslid van het Nederlands Instituut voor Register Valuators. 

Chris verzorgt namens het NIRV tijdens het congres de workshop Small Firm Premium.

 

Deel via:

Terug naar overzicht