Tim ten Beitel

Tim Ten Beitel Taurus zakelijk

Transacties waarbij Tim het afgelopen jaar betrokken was:

- Verkoopbegeleiding van Progé aan Committed Capital, november 2021. Een mooie pre-exit deal waarbij het management onderdeel blijft in de nieuwe samenstelling met grote groeiambities.
- Verkoopbegeleiding van Frontis aan Perplex (met GreenPark Investment partners als grootaandeelhouder), januari 2022. Een complexe deal met zowel een uittredende als twee doorrollende aandeelhouders, tevens met een relatieve waarderingskwestie gezien het gefuseerde belang met Perplex.
- Verkoopbegeleiding van EAL aan Unica, april 2022. Een strategische overname waarbij het management graag aanblijft om de integratie en groei vorm te geven.
- Verkoopbegeleiding van Metaflex Doors aan Assa Abloy, november 2022.Een zeer complexe deal met een zeer grote strategische component. Metaflex heeft haar locaties in Nederland & India, wereldwijde marktleider Assa Abloy had specifieke interesse in zowel de hoogwaardige producten als de meerwaarde van een productie/verkoop-infrastructuur binnen India.

Nevenactiviteiten
- Uitleg over de Pre-exit middels een blog op onze Taurus website
- Een stuk over de deal met Frontis in het businessblad van Oost-Nederland
- Deelname aan het wereldwijde Ecovis-netwerk (ongeveer 10.000 professionals over 80 landen) namens Taurus met maandelijkse meetings in de M&A – workinggroup. Hiernaast zijn er tweejaarlijks meetings voor de wereld en de EMEA-regio. Aanwezigheid bij deze 3-daagse conferenties in Londen (november 2021), Dublin (mei 2022) & Berlijn (november 2022). Tijdens de EMEA-partnermeeting in Dublin heb ik voor 60 deelnemers een workshop gehouden over de pre-exit binnen M&A.  

Overige wapenfeiten
Hiernaast heb ik mede door bovenstaande activiteiten de ultieme erkenning gekregen, namelijk de mogelijkheid om (op 32-jarige leeftijd) per 1 januari 2023 toe te treden tot de maatschap van Taurus Corporate Finance. De erkenning van vakmanschap en mijn onderneming-brede bijdrage van mijn werkzaamheden door de overige 6 partners van Taurus is hoe dan ook de grootste prijs die ik in 2022 kan behalen.

 

Tim Ten Beitel Taurus zakelijk

Terug naar overzicht