IntegrationPeople

ip logo

Een doordachte integratie en carve-out begint al vroeg in het acquisitie- of afsplitsingsproces. Met een transparante aanpak werkt IntegrationPeople samen, op een gezonde en eerlijke manier, aan duurzame waardeontwikkeling. Uw medewerkers blijven gemotiveerd.

Wij zijn de navigator op weg naar duurzame waarderealisatie. We werken met onze eigen, op best practises gebaseerde, bewezen aanpak. Deze is gebaseerd op twee pijlers:

  • Integration: Structuur aanbrengen in het proces. Deze structuur is gebaseerd op de thema’s: strategie & benadering, beheersing & controle en waarderealisatie. 
  • People:  Een manier van werken toepassen, waarbij we de  (culturele) samenwerking tussen de bedrijven en medewerkers op een gezonde en veilige manier laten plaatsvinden en waarbij vooral de groepsdynamiek van de nieuwe te vormen organisatie centraal staat.

Onze werkwijze wordt ondersteund door verschillende interventies, workshops en trainingen. De combinatie van deze twee pijlers zorgt ervoor dat medewerkers instappen in het proces. De dynamiek verandert van “dit moet met ons” naar “dit willen wij voor ons”. Wat leidt tot een efficiënte samenwerking, minder gedoe en tot een soepele realisatie van de integratie of carve-out. 

ip logo

Terug naar overzicht