Ga direct naar de inhoud.

NIBC Mezzanine & Equity Solutions

NIBC Mezzanine & Equity Solutions is opgericht om het ondernemend karakter van NIBC te onderstrepen en verstrekt risicokapitaal aan succesvolle bedrijven op voor hen beslissende momenten. Wij creëren oplossingen op maat voor management buy-outs, acquisities en andere groeisituaties om de onderneming naar de volgende stap in haar ontwikkeling te brengen.

Lees meer

BEEQUIP

BEEQUIP MKB Equipment Lease maakt sinds de oprichting in 2015 weer groei mogelijk voor Nederlandse ondernemers in de bouw, infra, agri en logistiek door het aanbieden van lease oplossingen voor zwaar materieel (equipment). We richten ons op de motor van de economie: het MKB en onderscheiden ons door onze kennis van het materieel, waardoor we naast nieuw ook gebruikt materieel kunnen financieren. YTD hebben wij € 320 miljoen gefinancierd in Nederlandse MKB.

Lees meer

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is een uitvoerende dienst van het Nederlandse Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. De RVO heeft als taak het stimuleren van ondernemers bij duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen.

Lees meer

TIC Finance & Advisory Services

TIC-FAS levert transactie gerelateerde diensten zoals due diligence en onafhankelijke business reviews. Onze unieke combinatie van brede businesservaring, onafhankelijkheid, commitment, ondernemerschap en gedrevenheid resulteren erin dat u verzekerd bent van topkwaliteit. Ons team heeft ruime transactie ervaring opgedaan bij BIG FOUR accountantskantoren. 

Lees meer

MKB Fonds

MKB Fonds richt zich sinds haar oprichting in 2011 op het participeren in gezonde en volwassen MKB-bedrijven. MKB Fonds is een lange termijn investeerder en heeft op voorhand geen harde exit-datum voor haar participaties. Lange termijn groei en waardecreatie geniet de voorkeur.

Lees meer

Drooms

Drooms is Europe’s leading Virtual Data Room provider. Drooms enables controlled access to confidential corporate data across company boundaries and specialises in providing tailored solutions for the entire value chain of assets. 

Lees meer

BOBB

De Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB) is een groeiende beroepsorganisatie van adviseurs op het terrein van het begeleiden van koop en verkoop van ondernemingen. De  gecertificeerde leden van de BOBB houden zich fulltime hiermee bezig. Dat is ook wat de leden bindt: kennis en ervaring delen over het bedrijfsovernameproces. 

Lees meer

DCFA

De DCFA is een onafhankelijke vereniging van ervaren fusie- en overname professionals gericht op multidisciplinaire samenwerking en uitwisseling van kennis, netwerk en ervaring onder haar leden door diverse inhoudelijke en netwerk bijeenkomsten te organiseren en een online platform te bieden voor haar leden.

Lees meer

NIRV

Het NIRV is de beroepsvereniging waarbij alle Register Valuators in Nederland zijn aangesloten. Een Register Valuator of RV’er is een financieel deskundige die gespecialiseerd is in de bepaling van de waarde van een onderneming.

Lees meer

Dealsuite

Dealsuite is een besloten (internationaal) netwerk, uitsluitend toegankelijk voor corporate finance kantoren en investeringsmaatschappijen. Ruim 500 corporate finance kantoren en investeringsmaatschappijen in 30 verschillende landen zijn inmiddels actief op Dealsuite.

Lees meer

Brookz

Brookz is met 20.000 ondernemers, investeerders en adviseurs het grootste overnameplatform van Nederland. In de afgelopen 10 jaar zijn er via Brookz meer dan 2.500 bedrijven verkocht.

Lees meer