Ga direct naar de inhoud.

DVAN Advocaten

De advocaten van DVAN hebben zich gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden en sectoren. Zij adviseren, procederen, onderhandelen en contracteren. Door nauw samen te werken verbinden wij onze kennis en ervaring met uw ambitie. En komen wij tot succesvolle oplossingen voor uw vraagstukken.

Lees meer

Troostwijk Waardering & Advies

Troostwijk Waardering & Advies (TWA) taxeert, adviseert en begeleidt bedrijven bij verkoop, faillissement, doorstart of bedrijfsbeëindiging. TWA is al 90 jaar werkzaam voor curatoren, financiers en bedrijven. Met onze eigen database levert TWA uitgebreide taxatierapporten die geschikt zijn voor diverse doeleinden.

Lees meer

NIBC Mezzanine & Equity Solutions

NIBC Mezzanine & Equity Solutions is opgericht om het ondernemend karakter van NIBC te onderstrepen en verstrekt risicokapitaal aan succesvolle bedrijven op voor hen beslissende momenten. Wij creëren oplossingen op maat voor management buy-outs, acquisities en andere groeisituaties om de onderneming naar de volgende stap in haar ontwikkeling te brengen.

Lees meer

BEEQUIP

BEEQUIP MKB Equipment Lease maakt sinds de oprichting in 2015 weer groei mogelijk voor Nederlandse ondernemers in de bouw, infra, agri en logistiek door het aanbieden van lease oplossingen voor zwaar materieel (equipment). We richten ons op de motor van de economie: het MKB en onderscheiden ons door onze kennis van het materieel, waardoor we naast nieuw ook gebruikt materieel kunnen financieren. YTD hebben wij € 320 miljoen gefinancierd in Nederlandse MKB.

Lees meer

BOBB

De Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB) is een groeiende beroepsorganisatie van adviseurs op het terrein van het begeleiden van koop en verkoop van ondernemingen. De gecertificeerde leden van de BOBB houden zich fulltime hiermee bezig. Dat is ook wat de leden bindt: kennis en ervaring delen over het bedrijfsovernameproces. 

Lees meer

DCFA

De DCFA is een onafhankelijke vereniging van ervaren fusie- en overname professionals gericht op multidisciplinaire samenwerking en uitwisseling van kennis, netwerk en ervaring onder haar leden door diverse inhoudelijke en netwerk bijeenkomsten te organiseren en een online platform te bieden voor haar leden.

Lees meer

NIRV

Het NIRV is de beroepsvereniging waarbij alle Register Valuators in Nederland zijn aangesloten. Een Register Valuator of RV’er is een financieel deskundige die gespecialiseerd is in de bepaling van de waarde van een onderneming.

Lees meer

Dealsuite

Dealsuite is een besloten (internationaal) netwerk voor uitsluitend corporate finance kantoren en investeringsmaatschappijen. Ruim 1100 corporate finance kantoren en investeringsmaatschappijen uit 40 verschillende landen zijn inmiddels actief op Dealsuite en delen daar koop- en verkoopmandaten, sectorbreed, met een bandbreedte van 1 - 100 mln omzet.

Lees meer

Brookz

Brookz is met 35.000 ondernemers, investeerders en adviseurs het grootste overnameplatform van Nederland. In de afgelopen 12 jaar zijn er via Brookz meer dan 4.000 bedrijven verkocht.

Lees meer