Ga direct naar de inhoud.

BEEQUIP

Beequip werd opgericht in 2015 en ondersteunt het MKB met lease-oplossingen voor het aanschaffen van gebruikt en nieuw materieel of het verkrijgen van werkkapitaal via hun eigen materieel. Als grootste alternatieve van Nederland bedient Beequip inmiddels 2.500 klanten en staat er inmiddels zo’n 750 miljoen euro aan leases uit.

Lees meer

JPR Advocaten

JPR is een advocatenkantoor met ondernemende en gespecialiseerde advocaten op onder andere de gebieden overnames, herstructureringen, arbeidsrecht, IE en ICT, vastgoed en verzekeringsrecht. Vanuit vestigingen in Deventer, Doetinchem en Utrecht ondersteunen zij bedrijven door heel Nederland. 

Lees meer

TIC Advisory

Het team van TIV Advisory bestaat uit ondernemende professionals die met een combinatie van hoge partner betrokkenheid, ruime ervaring aan beide kanten van de tafel en betrokkenheid bij meer dan 1,000 transacties wereldwijd een unieke positie innemen in de M&A markt. 

 

Lees meer

Admincontrol

Admincontrol is in 2005 opgericht in Noorwegen en biedt virtuele datarooms die zijn afgestemd op het delen van documenten, procesondersteuning en toegangscontrole binnen due diligence en andere bedrijfskritische processen. 

Lees meer

Dealsuite

Dealsuite is een besloten (internationaal) netwerk voor uitsluitend corporate finance kantoren en investeringsmaatschappijen. Ruim 1400 M&A kantoren, investeringsmaatschappijen en Corporate M&A uit 46 verschillende landen zijn inmiddels actief op Dealsuite en delen daar koop- en verkoopmandaten, sectorbreed, met een bandbreedte van 1 - 100 mln omzet.

Lees meer

BOBB

De Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB) is in 2006 opgericht. We zijn een groeiende beroepsorganisatie van adviseurs op het terrein van het begeleiden van koop en verkoop van ondernemingen. De  gecertificeerde leden van de BOBB houden zich fulltime hiermee bezig.

Lees meer

DCFA

De DCFA is een onafhankelijke vereniging van ervaren fusie- en overname professionals gericht op multidisciplinaire samenwerking en uitwisseling van kennis, netwerk en ervaring onder haar leden door diverse inhoudelijke en netwerk bijeenkomsten te organiseren en een online platform te bieden voor haar leden.

 

Lees meer

NiRV

Het NiRV is de beroepsvereniging waarbij alle Register Valuators in Nederland zijn aangesloten. Een Register Valuator of RV is een financieel deskundige die gespecialiseerd is in de bepaling van de waarde van een onderneming. Een RV heeft door een tweejarige postdoctorale opleiding de kennis en expertise opgebouwd om een onderneming te waarderen en de meest complexe waarderingsvraagstukken uit te voeren. 

Lees meer