Dennis de Vries

Dennis de Vries

Transacties waarbij Dennis het afgelopen jaar betrokken was:
- Verkoopbegeleiding Weber Cooling
- Verkoopbegeleiding H2o Installatietechnie
- Verkoopbegeleiding De Haan autotransport
- Verkoopbegeleiding Concept Elektro
- Verkoopbegeleiding Verzinkerij West-Brabant


Overige wapenfeiten in de afgelopen periode:
- Groot netwerk en sterke relaties in de afgelopen drie jaar opgebouwd met diverse PE partijen tijdens mijn o-twee periode. Dat resulteerde in FDD werk voor MKB fonds en Delta Equity Partners sinds november/ december 2023.
- Op een Brookz evenement oud-dga van Concept Elektro ontmoet. De desbetreffende oud-DGA heeft in september 2023 zijn aandelen verkocht aan VDK groep.
- Van O-twee ambassadeur naar Alfa ambassadeur op diverse events (Lid van Botlek Business Club en MKB Rotterdam om Alfa te vertegenwoordigen).
- Training Financial Due Diligence en werkkapitaal intern binnen Alfa consultants (welke ook gebruikt worden voor het voorbereiden van verkooptrajecten).
- Het ontwikkelen van PowerBI binnen Alfa Consultants voor FDD: door de auditfiles in te lezen in PowerBI worden er standaard financiële analyses uitgevoerd (P&L, balans, werkkapitaal, etc). Dit wordt uitgevoerd aan de hand van een AI gegenereerde mapping van de grootboekrekeningen vanuit de audit files. Dit zorgt ervoor dat wij bij het afronden van een FDD een PowerBI bestand kunnen exporteren en delen met de aankopende partij (PE of Strategische partij). Dit resulteert in een mooi vertrekpunt om de financiële situatie te optimaliseren van de aangekochte deelneming.

 

Dennis de Vries

Terug naar overzicht